Electric Castle, Untold si Neversea amana editiile pentru 2021

untold amanat

Toate cele 3 mari festivaluri din Romania, Electric Castle, Untold si Neversea amana editiile pentru anul viitor. Una din variante era sa avem aceste festivaluri de muzica in toamna, dar cu pandemia de coronavirus nu te joci si nu poti sa stii exact ce se va intampla in viitor. Organizatorii au promis ca romanii care au cumparat bilete la Electric Castle, Untold si Neversea vor putea participa la anul fara probleme.

O problema majora a tinerilor care au cumparat bilete la aceste festivaluri este ca trebuie sa primeasca banii inapoi de la hoteluri, iar cei din aceasta industrie stramba din nas atunci cand le ceri banii inapoi. Cei care au hoteluri in Romania care striga in gura mare ca trebuie sa sprijinim turismul, ar fi bine sa le dea banii inapoi oamenilor. Altfel, daca patronii de hoteluri vor mari preturile in aceasta perioada si nu vor stii sa gestioneze cazurile in care unii cer banii inapoi pe cazare, vor avea de pierdut enorm pe termen lung.

Comunicate oficiale oferite de cei din conducerea Electric Castle, Untold si Neversea

„Sănătatea și siguranța voastră au fost întotdeauna prioritatea noastră absolută și, din păcate, în acest moment, nu există un scenariu ideal în care festivalul să se desfășoare în deplină siguranță. Având în vedere toate aceste aspecte, am decis să alegem calea cea mai sigură și să amânăm Electric Castle, ediția a 8-a, pentru 14 – 18 iulie 2021”, au precizat reprezentantii festivalului.

Organizatorii Untold si Neversea le comunica celor care si-au cumpărat bilete și abonamente ca au posibilitatea de a le transforma in abonamente si bilete ANYTIME, care garanteaza accesul la una dintre urmatoarele trei editii, la alegere. Este o varianta buna pentru toti romanii care si-au cumparat bilete pentru ca poate unii nu aveau chef sa se duca la festival in 2021, poate pandemia nu va disparea pana atunci. Poate prefera sa se distreze la Untold in 2022.

„Considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care așteptau festivalurile din această vară. Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna Untold și Neversea din acest an, pentru anul 2021”

Pandemia de coronavirus a oprit economia la nivel global, sunt milioane de someri, unele firme mari au dat faliment pentru ca turismul este la pamant. Cred ca este o decizie buna a organizatorilor celor 3 festivaluri Electric Castle, Untold si Neversea de a amana distractia pe 2021 si poate pana atunci vom scapa de aceasta boala si ne vom intoarce la vietile noastre cu zambetul pe buze, la locatiile turistice de neuitat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link