Știri din Champions League

Aseară, am avut 7 goluri într-o semifinală de Champions League. Liverpool a condus cu 5-0, dar a primit 2 goluri pe final de meci, după 2 gafe mari în apărarea gazdelor. Nu cred că Liverpool va face greșeala Barcelonei pe terenul Romei. Echipa lui Klopp va ataca și în deplasare și nu se va apăra pe 2 linii. De 23 de ani nu s-au mai marcat 7 goluri într-o semifinală de Liga Campionilor, iar atunci Ajax a câștigat cu 5-2 întâlnirea cu Bayern Munchen.

Poliția din Liverpool a anunțat că 2 tineri din Italia au fost arestați pentru tentativă de omor împotriva unui suporter al echipei lui Klopp. A apărut deja o poză in presa internațională cu un suporter al Romei înarmat cu un ciocan. Englezul în vârstă de 53 de ani este în stare gravă în spital. Incidentul s-a petrecut în afara stadionului, înainte de începerea semifinalei dintre Liverpool și AS Roma.

De Rossi a declarat că este foarte greu să te aperi cu Liverpool pentru că joacă cu baloane peste toată apărarea și e dificil să te lupți cu jucători mai rapizi decât orice fundaș al Romei.
Părerea mea este că cei de la Roma nu au gândit bine așezarea în defensivă. S-au apărat sus și asta a permis jucătorilor echipei Liverpool să joace repede pe cei 3 atacanți în formă: Salah, Firmino și Mane. Iar în momentul în care jucătorul defensiv ale Romei, Jesus, a primit galben, apărarea oaspeților a avut de suferit.

Liverpool în acest sezon de Champions League e o mașină de goluri: 6 goluri vs Hoffenheim, 5 goluri vs Sevilla, 10 goluri vs Maribor, 8 goluri vs Spartak, 5 goluri vs Porto, 5 goluri vs Manchester City, 5 goluri vs Roma doar în prima manșă din semifinalele Champions League.

Antrenorul lui Liverpool a declarat urmatoarele dupa meci: “The biggest blow for the mood in the dressing room is the injury to Ox. Conceding two goals at the end is not what we want, but we can deal with that. Now we have to work again in Rome – they’d have been work there even if we won 5-0. We can win the second game.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link