Joker a depasit The Dark Knight la incasari

Joker

La 6 saptamani de la lansare, Joker a depasit 1 miliard de dolari la incasari din vanzari de bilete. Anul trecut, putini credeau ca filmul in care joaca si Robert de Niro va rupe norii si va avea un succes nebun. Acest film a fost promovat altfel, desi se bazeaza pe un anti-erou din benzile desenate, dusmanul de moarte al lui Batman. Creatia cinematografica in care Joaquin Phoenix are rolul principal este un thriller pentru adulti unde nebunia si viata de zi cu zi te loveste puternic in piept. Vorba veche care suna cam asa – un film cu Joker fara Batman nu ar avea succes, nu mai are nicio valoare acum.

Joker a depasit The Dark Knight la incasari cu o diferenta de cel putin 10 milioane $ pana acum

Conform siteului Box Office Mojo,  Joker este peste The Dark Knight la vanzari de bilete in cinematografele din intreaga lume. Ca sa depaseasca si filmul The Dark Knight Rises, filmul regizat de Todd Phillips ar trebui sa mai incaseze cel putin 63 de milioane $.

Este o surpriza pentru cei care iubesc filmele pentru ca The Dark Knight regizat de Christopher Nolan a fost cel mai bun film din 2008, laudat de toata lumea. Heath Ledger l-a interpretat perfect pe Joker si toata lumea a spus ca va fi imposibil sa mai existe un actor care sa il joace atat de bine pe clovnul nebun. Pana a aparut Joaquin Phoenix cu dansul lui ciudat care te face sa te simti inconfortabil in cinematograf.

Joker a ajuns deja in primele 50 de filme cu cele mai mari incasari din toate timpurile. Chiar daca acest film nu va mai rula foarte mult in cinematografe, e posibil sa ajung cel mai bun film cu eroi si anti-eroi inspirat din benzile desenate.

Cand a aparut prima oara acest anti-erou intr-un film?

Joker a aparut pentru prima oara pe marele ecran in filmul Batman: The Movie in 1966. Apoi Jack Nicholson a jucat rolul clovnului nebun in Batman din 1989, film cu incasari de 411 milioane $. Jared Leto a jucat rolul clovnului cu zambet larg in Suicide Squad din 2016, dar care nu a rupt gura targului. Acest film cu Jared Leto a avut incasari de 746 de milioane $, dar cei care se asteptau la un film de top au fost dezamagiti. Suicide Squad are nota 6 din maxim 10 pe IMDB, iar pe siteul rottentomatoes are 27% din 100% media in partea criticilor de film.

Heath Ledger a uimit lumea cinematografica in 2008 in filmul The Dark Knight , dar acum Joaquin Phoenix este unul dintre pretendentii la Oscar pentru rolul din Joker 2019.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link