Grand Theft Auto 5 este gratuit pe Epic Store

Grand Theft Auto 5 gratis

Grand Theft Auto 5 este gratis pe Epic Store pana la data de 21 mai 2020. Mai aveti cateva zile ca sa va bucurati de promotia asta. Jocul GTA 5 pe care unii au dat bani buni, il puteti lua fara niciun efort financiar din partea voastra in aceste zile, asa ca nu mai pierdeti vremea.

In afara de aceasta oferta, o sa primesti si un voucher de 10 Euro valabil pana in noiembrie. Ca sa intri in posesia voucher-ului, trebuie sa intri in contul tau de pe Epic Store si sa dai click pe Get Coupon. Acest cupon de reducere este valabil cand cumperi jocuri de minim 15 Euro de pe Epic Store. Daca gasesti un joc care este 15 Euro, asta inseamna ca platesti doar 5 Euro din banii tai pe un joc de genul Witcher 3 care este foarte cautat de gameri.

Daca nu ai un computer de ultima generatie si Grand Theft Auto 5 nu merge bine, nu te agita. Salveaza jocul pe Epic Store si cand o sa ai un PC de top, poti sa te joci apoi relaxat, cu zambetul pe buze. Nu se stie niciodata cand poti sa dai de niste bani buni anul asta ca sa iti iei ultimul model de PC pentru jocuri online. Poate fac parintii un gest frumos de Craciun, nu se stie niciodata. In plus, ai vazut ce bine e sa ai cat mai multe jocuri in perioada de izolare cand am fost nevoiti sa luptam de la distanta cu acest coronavirus.

Ce alte jocuri mai sunt gratis in afara de Grand Theft Auto 5?

Daca va place sa jucati solo sau in retea diferite jocuri pe laptop sau PC, PS4, Xbox sau pe telefoane mobile, exista un site care ofera zeci de variante de jocuri gratis. Pagina site-ului Gamespot este actualizata zilnic si acolo o sa gasiti tot ce va doriti, fara sa distrugeti bugetul pe aceasta luna.

Pe Gamespot sunt cel putin 25 de jocuri gratis pentru PC, 4 jocuri moca pentru Xbox One, 2 jocuri fara bani pe Steam: The Lego Ninjago Movie Videogame si Showdown Bandit.

Jocuri gratis pe Stadia: Destiny 2, Grid, Gylt, Serious Sam Collection, Spitlings, Stacks on Stacks (on Stacks), SteamWorld Dig 2, SteamWorld Quest.

Sunt zvonuri ca Witcher 3 va fi gratis pe Epic Store, asa ca nu e cazul sa va grabiti sa il cumparati, iar pentru cei care spun ca nu e normal sa iei un joc moca, va spun cu mana pe inima ca am bagat multi bani in jocuri pe PC, PS2, PS3 si 4, chiar si pe jocurile pe mobil pentru ca am un iPhone care tine bateria mult, surpriza mare. Orice cupon de reducere sau orice joc gratis pe care il primesc este ceva normal. La fel ca reducerea la haine, mancare sau telefoane mobile.

Am fost cu un prietem sa isi cumpere un mobil Samsung si erau 2 magazine unul langa altul, Alex si Orange. La un magazin a gasit acelasi telefon Samsung redus cu 200 de lei, asa ca orice reducere sau oferta este bine-venita indiferent ca vorbim de achizitionarea de haine, jocuri online, parfumuri, vacante, bilete de avion etc.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link