Totul despre Instagram

totul despre instagram

Conținutul de pe Instagram este mult mai artistic, mai vizual decât cel de pe Twitter sau Facebook. Așa că nu are rost să pui citate pe Instagram, ai Facebook pentru așa ceva. Să nu crezi că dacă esti superbă, ai un corp de invidiat și mii de urmăritori pe rețeaua lui Mark Zuckerberg, o să ai același succes și pe Insta. Pe Instagram oamenii intră să vadă poze artistice, imagini care te lasă fără răsuflare, cum ar fi răsărit de soare imortalizat cu drona prin Mexic sau poze subacvatice din Belize.

Atunci când postezi o fotografie, folosește descrierea pentru a interacționa cu comunitatea ta. Anul trecut, am făcut o poză prin munții Bucegi, apoi am scris în limba engleză o descriere a acestor forme de relief, iar imaginea a avut un succes nebun.
Ar fi bine să-ți creezi propriul hashtag, care să te descrie pe tine sau activitătile care îți plac, așa cum am eu pe contul personal hashtag #dincartier.
Dacă vrei să promovezi un produs, ar fi bine să se potrivească contului tău. Dacă pui imagini des cu cerul albastru și vrei să faci reclamă la Nike, atunci faci o poză în care apar și adidașii, dar și cerul plin de nori.

Oamenii, când intră pe contul tău de Instagram, se uită la primele 9 poze. Dacă aceste poze sunt realizate prost și nu reprezintă nimic, o să pierzi viitori urmăritori. E indicat să ai două teme mari. De exemplu mașini și cerul albastru, mâncare și portrete, blocuri și animale sau orice combinație vreți voi. Dar nu poza orice și nu transforma contul de Insta într-o ciorbă românească.

Ar fi bine să folosesti cât mai puține filtre pentru poze. În trecut foloseam 2 filtre: Mayfair și Clarendon, iar acum îl folosesc doar pe ultimul. Contul meu de Insta e interesant pentru că pun două poze color și apoi una alb-negru. Iar asta am învățat de la Alex Damian, fotograf profesionist, care a vorbit cu noi la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România.

Sursa poza bbcgoodfood.com

You may also like...

1 Response

  1. 24/07/2018

    […] disperat după atenție și totul pare o ciorbă românească cu de toate. Dar când vine vorba de Instagram, e indicat să folosiți cât mai multe hashtag-uri, dar care să fie în legătură clară cu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link